Medlemmerne i Lions Club Aars glæder sig til at modtage effekter i Loppehuset

Da Coronakrisen startede og Danmark lukkede ned i marts måned betød det også en del ændringer af planlagte aktiviteter for Lions Club Aars.

”Dels blev det store loppemarked i april måned udsat til senere og dels blev al afhentning af loppeeffekter ved private sat i bero. Herudover blev den store Lions container på Genbrugspladsen i Aars, hvor der normalt er mulighed for at aflevere effekter, også lukket – og såvel afhentning ved private og den lukkede container er stadig gældende af hensyn til af passe på medlemmerne i Lions Club Aars” udtaler Per Holm, der er præsident i Lions Club Aars.

Bestyrelsen og Loppemarkedsudvalget i Lions Club Aars følger udviklingen omkring myndighedernes henstillinger og retningslinjer løbende og det er nu besluttet at give borgerne mulighed for at kunne aflevere effekter til det kommende store Lions loppemarked.

”Vi har besluttet at åbne i Loppehuset på Industrivej 72 B indtil videre hver tirsdag sidst på dagen og hver onsdag om formiddagen på nærmere fastsatte tidspunkter så borgerne kan komme ud og aflevere effekter til os – vi ved fra rigtigt mange henvendelser i den sidste tid, at der er behov for dette, så vi håber dette vil fungere tilfredsstillende for alle” slutter Per Holm.

I forbindelse med arbejde i Loppehuset og i forbindelse med modtagelse af effekter i Loppehuset er der selvfølgelig taget hensyn til de sundhedsmæssige aspekter, så medlemmerne sørger derfor for god afspritning og vil bære handsker ligesom opholdsrum m.v. bliver sprittet behørigt af.