Opdatering på Loppemarked og indsamling

I Lions Club Aars mærker medlemmerne også virkningerne af Coronakrisen og de retningslinjer, som myndighederne har udstukket i denne forbindelse. Det gælder ikke mindst i forbindelse med klubbens største aktivitet, som er det store årlige loppemarked og indsamling af effekter hertil.

”Vi har selvfølgelig fra starten besluttet af følge myndighedernes retningslinjer fuldt og helt. Dels fordi det er det eneste rigtige at gøre i den situation vi alle har været og er i, og dels fordi mange af vore medlemmer er af ”ældre årgang” og dermed også i den gruppe af borgere, som i forbindelse med smittespredning kan være særligt udsatte. Fra bestyrelsens side føler vi et ansvar for at passe på vore medlemmer, og vi har derfor lukket helt ned for vore aktiviteter, som blandt andet omhandler aktiviteterne i forbindelse med loppemarkedet” udtaler Per Holm, der er præsident i Lions Club Aars.

I Lions Club Aars mødes ”Onsdagsholdet” normalt hver onsdag for at sortere indkomne effekter, afhente møbler eller andet ved private og ikke mindst tømme Lions-containeren med loppeeffekter på Genbrugspladsen i Aars.

”Vi har siden marts måned haft lukket vores container på Genbrugspladsen i Aars og det vil fortsat være sådan, at der ikke kan leveres loppeeffekter til Lions i denne container indtil videre. Ligeledes har bestyrelsen i samarbejde med klubbens Loppeudvalg besluttet, at vi heller ikke afhenter loppeeffekter ved private i øjeblikket – ganske enkelt af hensyn til smittefare og for at beskytte såvel vore medlemmer som dem, vi i denne forbindelse ville komme i kontakt med” udtaler Poul Poulsen, der er formand for Loppeudvalget i Lions Club Aars.

I Lions Club Aars håber Loppeudvalgsformanden, at der snart bliver ”normale tilstande” igen.

”En stor del af vores loppemarkedsaktivitet – herunder når ”Onsdagsholdet” mødes hvor onsdag morgen – handler jo om fællesskab og samvær, og disse ting savner vi virkelig i øjeblikket, hvor vi nu i lang tid ikke har haft mulighed for at mødes og være sammen.
Vi har jo normalt vores helt store loppemarked og årets store begivenhed i foråret, men det udsatte vi tidligere til slutningen af august. Det måtte vi dog hurtigt ændre igen, da der blev forsamlingsforbud for sådanne ting frem til slutningen af august, men heldigvis kunne vi få en ny dato i Messecenter Vesthimmerland, hvor vi afholder arrangementet, så vi nu ser frem til weekenden den 12. – 13. september hvor det store loppemarked nu er fastsat til og vil blive afholdt. Dette er selvfølgelig under forudsætning af, at situationen tillader det og såfremt der ikke kommer restriktioner fra myndighederne inden dette tidspunkt som gør, at det ikke er muligt at gennemføre det alligevel” slutter Poul Poulsen, der glæder sig til, at han og de andre i Loppeudvalget igen kan starte ”Loppebilen” og indsamle effekter fra alle dem, der gerne vil donere til Lions loppemarkedet.