Dette støtter vi

Lions Club Aars modtager heldigvis hvert år mange ansøgninger. Langt hovedparten af klubbens overskud ved aktiviteter kommer lokalsamfundet til gode. Det er også herfra klubben henter sine penge fra sine aktiviteter. Lokalsamfundet er en betegnelse for den gamle Aars Kommune - ca. postnummer 9600.

Klubben uddeler årligt ca. 250.000 kr. til humanitære, sociale og kulturelle formål. Alle ansøgninger behandles først i bestyrelsen, men det er klubbens medlemmer, der har den endelige stemme for bevilget eller ikke bevilget. Dette afgøres ved simpelt flertal.

Klubben kan støtte på 3 måder:

1. Via et pengebeløb, hvilket er det mest almindelig.
  2. Via genbrugsting f.eks. møbler, isenkram m.v. fra klubbens loppelager.
  3. Via arbejdskraft af klubbens medlemmer - det kan være i forbindelse med et større arrangement i en organistion eller forening.

For at lette din/jeres ansøgning, har vi lavet denne lille guide-lines. Inden du/I udfærdige en ansøgning, så læs fanen med vor "ansøgningsprocedure".

Lions Club Aars lægger vægt på følgende i ansøgningen:

1. Støtten går til humanitære, sociale og kulturelle formål.
  2. Støtten går til lokalsamfundet.
  3. Støtten skal komme så mange som muligt til gode.
  4. Begivenheden/projektet skal være i sin indledende fase.
  5. Der er tænkt frivillig arbejde ind i projektet

Lions Club Aars kan støtte konkrete og øremærkede projekter fra:

1. Organisationer
  2. Foreninger
  3. Selvejende institutioner
  4. Sygehuse
  5. Plejehjem
  6. Daginstitutioner
  7. Skoler

Lions Club Aars Støtter IKKE til:

1. Enkeltpersoner (der kan være undtagelser)
  2. Politiske og religiøse aktiviteter
  3. Løbende drift (der kan være undtagelse, da klubben har nogle foreninger, som de føler stor forpligtigelse overfor)
  4. Aktiviteter der har fundet sted eller rekvisitter, der er indkøbt.
  5. Opførelse af fast ejendom
  6. Aktiviteter, der har til formål at indsamle midler for at uddele i eget navn. Har gives midler via Lions Danmark eller international.