Fakta stort loppemarked

Fakta om Loppe- og Genbrugsmarkedet
i Messecenter Vesthimmerland

• Et af Danmarks største Loppe- og Genbrugsmarkeder indendørs
  • Ca. 130 frivillige er aktiveret igennem en hel uge for at afvikle markedet.
  • Samlet lægges der frivillige timer på ca. 2.500 timer, svarende til ca. 20 timer pr. frivillig i ugen.
  • Hertil skal tillægges alle de frivillige timer med at hente og pakke alle loppe- og genbugseffekterne, der bliver sat til salg. Dette står på i 5 måneder op til markedet.
  • Besøgstallet over de 2 dage er ca. 3.500.
  • Vort mål er, at hvert besøgende køber for gennemsnitligt 200,00 kr.
  • 4.000 kvm fyldt med loppe- og genbrugsting. Når vi siger fyldt, mener vi fuldstændig fyldt.
  • Stort set alt til et hjem kan købes: møbler, lamper, tæpper, isenkram, køkkenudstyr, porcelæn, malerier, bøger, el-artikler, musikanlæg, fjernsyn, cykler, værktøj, legetøj, juleting og meget mere.
  • Gennemsnitsprisen pr. solgt ting ligger omkring 25,00 kr. (estimeret, kan ikke dokumenteres, da vi ikke kender antal solgte enheder).
  • Hele overskuddet fra salget udloddes til humanitære, sociale og kulturelle formål. Lions har ingen administrationsudgifter, så det er alene driftsudgifter for gennemførelsen af markedet, der modregnes i salget f.eks. husleje til Messecenter Vesthimmerland.
  • Hele entreindtægten går til en eller to forudbestemte organisationer/foreninger.
  • Når markedet er færdig søndag, kommer der andre humanitære organisationer og tager det, der ikke er blevet solgt. De får det ganske gratis. Noget sælges i deres genbrugsbutikker - andet køres direkte til de kommende brugere f.eks. nødstedte i et krigsområde.

Kom og gør en god handel og støt et godt formål.
På entrebilletten får man en gratis kop kaffe.