Ikke pengegivende aktiviteter

Brilleindsamling.

Siden stiftelsen af Lions International har hjælp til folk, der har mistet synet været et "hjertebarn". Igennem årene har der været givet rigtig mange penge ud til at hjælpe folk videre i tilværelsen og forskning i hjælp til folk, der har mistet synes. Hver gang der er folketingsvalg og kommunalvalg i Danmark opfordrer Lion til, at man tage sine gamle briller med, når der skal stemmes. Der er så bokse ved valgstedet, hvor brillerne kan lægges i. Brillerne indsamles og sendes til et sted på kloden, hvor de kan gøre stor gavn.

Stafet for Livet i anlægget

Hvert år afholdes der "Staffet for livet" i Aars lystanlæg, hvor også Lions Club Aars deltager. Det er både en social aktivitet og en aktivitet, som vi donerer til. Det er bestemt en aktivitet som vi gerne bakke op og støtter i den gode sag tjeneste.

Sct. Hans fest i anlægget

Sammen med borgerforeningen og Rotary Aars er vi med til at arrangere en Sct. Hans fest i Aars Lystanlægget. Også dette er både en social og en aktivitet, som vi meget gerne støtter med arbejdskraft og et mindre pengebeløb. Det er en hel almindelig og traditionel Sct. Hans Fest med bål og tale fra en lokal person, og så er der også noget underholding for alle de, der er mødt op.