Hjem - Lions Aars

Menu

Nyhed

150 års Jubilæum 150.000 fra Lions til Aars

Som det vil være de fleste bekendt, fejrer Aars her i 2020 et markant jubilæum, idet det er 150 år siden, Aars gik fra at være landsby til at være en aktiv handels- og erhvervsby.

I Lions Club Aars er alle medlemmerne enige om, at Lions også gerne vil være med til at fejre dette. I klubben er det derfor besluttet, ekstraordinært at donere ikke mindre end 150.000 kroner, som vil blive overrakt til modtageren – eller modtagerne – ved det store Lions Jubilæums-loppemarked lørdag den 25. april 2020 i Messecenter Vesthimmerland, som markering af byens stolte jubilæum.

”I Lions Club Aars donerer vi året igennem mange tusinde kroner til forskellige humanitære formål – især lokalt, men også nationalt og internationalt.
Når vi nu her i 2020 har et helt lokalt byjubilæum i Aars, mener vi også, vi skal være med til at markere dette og for os er der ikke en bedre måde at gøre det på, end at støtte et eller flere helt lokale initiativer med denne donation” udtaler Per Holm, der er præsident i Lions Club Aars.

”I Lions Club Aars har vi besluttet hvem der skal have donationen, men vi har for spændingens skyld besluttet at ”hemmeligholde” modtageren eller modtagerne indtil den 25. april, hvor vi uddeler pengene ved vores store loppemarked, som vi selvfølgelig her i byjubilæumsåret har omdøbt til ”Lions Jubilæums-loppemarked”.
Det var vigtigt for os, da vi skulle vælge modtageren eller modtagerne af donationsbeløbet, at vi kunne være med til at give noget tilbage til byen og til borgerne i Aars, som støtter os året igennem.
Vi har i klubben drøftet mange forskellige mulige modtagere af beløbet på de 150.000 kroner, men vi skulle træffe et eller flere valg, og jeg er sikker på, byens borgere vil give os ret i, det er et eller flere gode formål, når de ser, hvem der får pengene den 25. april” udtaler Per Holm med et glimt i øjet.

Siden 1964, hvor Lions Club Aars blev stiftet, er der blevet uddelt utallige donationer fra klubben – donationer, som har været med til at hjælpe ikke mindst lokale initiativer, foreninger og tiltag til at blomstre og komme videre samt donationer til enkeltpersoner, der på den ene eller den anden måde har haft særlige behov og dermed brug for hjælp.

”Vi er både glade for og stolte over, at vi også her 56 år efter klubbens start fortsat kan glæde andre med de penge vi tjener på vore aktiviteter, hvor især vores loppemarkedsaktiviteter er med til at give mange penge i Aktivitetskassen, som vi deler donationerne ud fra.
Vi har det samtidig også godt med, at vi altid kan sige, at en krone til Lions er en krone til at hjælpe andre, idet vi har 0 % i administrationsomkostninger. Det betyder, at hver gang, borgerne støtter de aktiviteter vi laver, går pengene direkte til at hjælpe andre. Det gælder også donationen på de 150.000 kroner, som jeg glæder mig til at overrække på klubbens vegne den 25. april” slutter Per Holm.

Følg Lions