Ny formand for Lions Loppemarkedsudvalg

PRESSEMEDDELELSE:
Ny formand for Lions Loppemarkedsudvalg
Alle, der på en eller anden måde har haft forbindelse med de kendte Lions Loppemarkeder gennem årene, kender Poul Poulsen, der i en meget lang årrække har været formand for Lions Loppemarkedsudvalg.
Det gælder uanset, om det har handlet om afhentning af loppeeffekter, om det har handlet om planlægning af både store og små loppemarkeder eller når man har mødt den farverige ”Loppebil” i bybilledet – ja, så har Poul Poulsen også her siddet ved rattet og styret ”slagets gang”.
Men nu har Poul Poulsen trukket sig tilbage og overladt styringen af Loppe- og Genbrugsmarkederne, som de hedder fremover, til yngre, men stadig erfarne, kræfter.
På et netop afholdt møde i Loppemarkedsudvalget blev Mogens Frost Christensen valgt som ny formand, og dermed som den, der i årene fremover skal styre tingene omkring denne aktivitet, der både er den største aktivitet og den aktivitet, der giver absolut størst indtægt til klubben – en indtægt, der kommer mange foreninger og personer til gode, når der gives donationer.
”Poul Poulsen har gennem årene ydet en helt fantastisk indsats omkring vores Loppemarkedsudvalg og aktiviteterne i forbindelse hermed, og vores Loppe- og Genbrugsmarkeder havde under ingen omstændigheder nået den størrelse de har, uden Poul Poulsens store indsats.
Det er derfor en stor opgave at tage over efter Poul, men vi er i klubben helt trygge ved, at Mogens tager over, da han i mange år har arbejdet tæt sammen med Poul i såvel Loppemarkedsudvalget som ved de mange Loppe- og Genbrugsmarkeder” udtaler Kurt Tollerup Nielsen, der er præsident i Lions Club Aars.
Mogens Frost Christensen har nok at se til lige fra ”tiltrædelsen” idet Lions Club Aars den 6. – 7. november afholder det helt store Loppe- og Genbrugsmarked i Messecenter Vesthimmerland i Aars.
”Vi glæder os vanvittig meget til at se vores mange gæster og kunder igen til det helt store Loppe- og Genbrugsmarked. På grund af Covid19 har vi måttet udsætte det op til flere gange siden foråret 2020, hvor det oprindelig var planlagt til. Vi er helt klar til at gøre en rigtig god handel og lageret bugner af fantastiske loppeeffekter” udtaler den nye formand for Loppemarkedsudvalget, Mogens Frost Christensen
På billedet ses til venstre den afgående formand for Loppeudvalget, Poul Poulsen, da nøglen til "Loppebilen" skiftede hænder til den nye formand, Mogens Frost Christensen.
/LE