Med Lions - mod misbrug

Marts 2024

Med Lions – mod misbrug

Blomstersalget i 2023 blev en rigtig stor succes, da vi solgte 452 buketter – tusind tak for opbaknin-gen. Med salget gør det muligt at fortsætte vores projekt med at sætte fokus på misbrugsproblemer blandt unge. Projektet med deltagelse af ca. 350 elever er en temadag kaldet RUS-dage for elever i 8. og 9. klasser i Aars og Omegn. Temadagen gennemføres i et samarbejde mellem Lions Club Aars og det lokale SSP/Ungeteam i Vesthimmerlands Kommune. For første gang afholder vi også et PAS-kursus i marts 2024, hvor der er fokus på hash og andre illegale stoffer. Dette kursus henvender sig til lærer på ungdomsuddannelser, FGU og 10. klasser, SSP-medarbejdere og forebyggelseskonsu-lenter.

Vi har brug for din hjælp, så vi kan fortsætte kampen mod misbrug.

Derfor retter vi denne henvendelse til dig med opfordring til at købe en - eller gerne flere  - blomsterbuketter. Blomsteraktiviteten er muligt, da vi har et godt samarbejde med Byens Blomster, Aars. Blomsterne vil pynte i din stue, eller du kan glæde en, du holder af med en blomsterbuket. Overskuddet fra salget går ubeskåret til afholdelse af ovennævnte arrangementer.

En buket koster kun kr. 150,00.
salget slutter 12. april. 2024!

Sådan gør du!

Indbetal kr. 150,00 pr. buket på MobilePay 960038 – Lions Club Aars – og skriv gadenavn og nr. og postnummer + antal buketter i kommentarfeltet. (Kun salg i Aars og Omegn - gammel Aars Kommune).

Har du specielle ønsker, så skriv eller ring til undertegnede senest søndag den 12. april og oplyse antal buketter, du ønsker. Betaling skal ske samtidig på MobilePay 960038, hvis andet ikke aftales.

Buketterne bliver bragt ud tirsdag den 23. april. Buketten stilles ved døren, hvis der ikke er nogen hjemme. Har du spørgsmål, f.eks. hvis du har brug for en faktura eller anden leveringsadresse, så kontakt: Erik Myrup – tlf. 21242445 – mail:erikmyrup ved hotmail prik com

På forhånd tak for støtten

Lions Club Aars