Pengegivende aktiviteter

Loppe- og Genbrugsmarked.

Langt den største aktivititet, der er gennemgående over et helt Lions år, er Loppe- og Genbrugsmarked. Der er ugentlige afhentninger og sortering af effekter, der kommer ind til klubben via container på Aars Genbrugsplads eller via privat afhentning. Nogle kommer også ud til vores lager på Industrivej 72B, Aars med effekterne på onsdage fra kl. 9:30 til kl. 12:00, hvor der er klubmedlemmer om formiddagen. Kontakt os eventuel på loppetelefonen 9390 9223 for at lave en aftale for afhentning eller aflevering af effekter en onsdag.

Det er onsdagsholdet, der står for langt den overvejende frivillige indsats, der er forbundet med denne aktivitet.

Klubben har åben for salg af effekter 4 lørdage i efteråret og til det store Loppe- og Genbrugsmarked i foråret, der afholdes i Messecenter Vesthimmerland. Der er dog også mulighed for at komme forbi Industrivej 72B om onsdagen fra. kl. 9:30 til kl. 12:00, hvor onsdagsholdet også står klar til at lave en handel.

Blomsteraktivitet

En anden stor aktivitet som klubben har, er blomsteraktiviten. Den løber af stablen hvert forår i april/maj måned. Der sælges blomsterbuketter primært til virksomheder, men private må også gerne købe. Stort set alle virksomheder i lokalområder får en mail om tilbud på køb af blomsterbuketter. Heldigvis er der rigtig mange virksomheder, der støtter op omkring vor blomsteraktivitet. Det er vi dybt taknemlige for. Blomsterbuketterne bliver leveret personligt til virksomhederne af frivillige Lions folk.

Barn af Himmerland

En anden aktivitet der har været gennemgående i mange år, er udgivelse af bogen "Barn af Himmerland". Første år bogen blev udgivet var i 1978, og den er så siden udgivet hvert andet år. Bogen bliver til gennem velvillig medvirken af lokale forfattere, der kan berette om Himmerland på hver sin måde. Bogen laves i samarbejde med andre Lions klubber i det Himmerlandske. Formålet med bøgerne er at bringe bevaringsværdige egnsskildringer, som måske ikke på anden måde ville være blevet overleveret til eftertiden eller gjort tilgængelige - og selvfølgelig fremskaffe midler til Lions klubbernes humunitære arbejde.

Flaghejsning

Når der er nationale flaghejsningdage, står der frivillige Lions folk klar til at hejse flaget ved Rådhuset i Aars. Det er et samarbejde, vi først havde med den gamle Aars Kommune og efterfølgende med Vesthimmerlands Kommune