Sociale aktiviteter

Af sociale aktivititeter for medlemmerne har klubben 3 faste om året.

I juni måned er der indviteret ud til en sejltur på Limfjorden. Klubben har entrereret sig med nogle sejlfolk, der har båd og står for sejladsen. Normalt er vi en 3 til 4 både af sted. Vi sejler ud til en bugt og lægger for anker, hvor vi får noget godt og spise og drikke. Efter hyggelig samvær går turen tilbage til Hvalpsund, der er udgangspunktet. En rigtig hyggelig måde at ønske hinanden god sommerferie.

I oktober/november afholdes der efterårsfest. Til denne fest er samlever/ægtefælle inviteret med. Klubben er så heldig, at et af medlemmerne har en hyggelig gildesal, hvor festen bliver afholdt. Der er altid god stemning og høj humør tilfesten og efter spisning, er det lidt motion med dans. Det hele afsluttes med natmad.

I december afholdes der en julefrokost efter den sidste kludmøde i året. Også til dette arrangement er samlever/ægtefælle inviteret med. Julefrokosten er en helt traditionel julefrokost på Kimbrerkroen med rigeligt mad :-). Under frokosten er der også arrangeret noget underholdning, så man får en pause med spisningen. Ved afslutningen ønsker vi alle hinanden en rigtig glædelig jul og godt nytår.

For god ordens skyld, skal det nævnes, at den type aktiviteter betales af medlemmerne selv via kontingent og deltagerbetaling.